Tomater og baslikum er gode kilder til antioksidanter og sammen med min extra virgin olivenolje får du en fantastisk smakopplevelse som også styrker kroppen din.
Visste du at en ekte, god balsamico inneholder antioksidanter og er bra for fordøyelsen?
- 2 surdeigs skiver ( gjerne et laget med speltmel)
- 2 tomater
- Håndfull basilikum
- 1 fedd hvitløk
- Maldon salt
- pepper
- Extra virgin olivenolje
- Balsamico
Slik gjør du:
Rist brødet i en brødrister. Hell så over en god extra virgin olivenolje før du gnir et fedd med hvitløk over brødet.
I en bolle tilsetter du tomater som du har skjært i terninger eller lignende, og tilsetter strimlet frisk basilikum. Smak til med en klype havsalt, nykvernet pepper, 2 ss extra virgin olivenolje og litt balsamico.
Topp gjerne bruscettaen med en god balsamico eddik som gir en nydelig søt-syrlig smak.

