Foredrag Norske matskatter- Stolt, stoltere, stoltest!

Foredrag "Norske matskatter- Stolt, stoltere, stoltest!"

Hva er det med italiensk og fransk matkultur som mange nordmenn synes er så spennende og smakfullt? Er parmesanosten og Bordeaux vinen virkelig så god, eller er det noe annet som ligger bak?

Kan det være at både italienere og franskmennene har våget å rope høyere om deres matkultur?

“Vi er best! Kom å smak, kjøp, spis!”, ropes det med entusiasme. 

Hva om vi hadde våget å rope slik om vår egen matkultur?

Foredraget Norske matskatter- Stolt, stoltere, stoltest! tar deg med inn i vårt eget matfat og viser deg at vi har en matkultur som vi kan nettopp det- være stolt av. Oster i verdensklasse, merke beskyttet eplesider, grønnsaker, beitedyr og lidenskapelige engasjerte lokalmat produsenter er bare noe av det vi har å tilby.

 

Etter dette foredraget vil du bli stolt over egen matkultur og være klar til å både spise og lage mat basert på vårt eget ressursgrunnlag. Det er bærekraft i et lokalt perspektiv! Du vil også få smake på en bit eller to av det vi har å tilby av mat produsert i Norge med norske råvarer.

La oss sammen rope høyt for norske matskatter og bøndene som lager den!

Foredraget varer i 60 minutter, pluss tid til smaksprøver i etterkant og kan også tilpasses din bedrifts eller ditt arrangements behov. 

Ta kontakt på carina@juicydrops.no for mer informasjon, pris og forespørsler.

 

Om Carina Hultin Dahlmann

Carina Hultin Dahlmann er gründer og forfatter som har utgitt fem bøker innenfor sjangeren mat og helse.

Hun er en erfaren kurs- og foredragsholder, og som en av Norges (og verdens) første fagteknikere i bærekraftig matopplevelser brenner hun for å vise hva vi har av norsk matkultur som både smaker godt, gjør godt og som vi kan være stolte av. Her er bærekraft i et lokalt perspektiv og matglede i fokus.

«Jeg er opptatt av at vi sørger for at våre mat-tradisjoner ikke forsvinner og dør ut. Mat er en viktig del av vår identitet og historie. Vi må både se bakover og fremover om vi skal oppnå en sunnere og mer bærekraftig mat-verden. Og vi må være stolte over vårt eget matfat!»

Dahlmann jobber også som kursholder og underviser på Geitmyra matkultursenter for barn og jobber ofte med media hvor hun bidrar med sin ekspertise.

 

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.