Blogg

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

Hjerte og kar – Happy heart juice

Denne juicen  er fra debut boken min Juicy! HER og kan nytes når som helst og er spesielt gunstig for blodet og hjerte- og karsystemet. ”Happy heart juice” hjelper deg å få et sunt hjerte i en sunn kropp, som igjen gjør at du kan leve lenge og gi masse kjærlighet til dine nærmeste.

 

  • 2 epler
  • 1/3 bit sitron
  • 1 liten fersk rødbete
  • 2 buketter med brokkoli
  • 3 cm. fersk ingefær

 

Godsaker i juicen: Ferske rødbeter motvirker harde og tette blodårer, virker rensende på leveren og hjelper mot lave jernlagre, i tillegg til å inneholde kalium som er viktig for reguleringen av blodtrykket. Denne juicen inneholder også pektin(fiber), vitamin C og B, folinsyre, krom, magnesium, silisium, kalsium, fosfor, og betakaroten. Sitronen er med på å gi en god smak samtidig som den virker rensende og nøytraliserer ugunstig bakterier i kroppen.

 

Happy Heart rødbete juice fra boken min Juicy!
gourmand
Boken min Juicy! fikk sølv plassering i verdens største kokebok konkurranse.
juicy bok
Du finner flere slike oppskrifter og masse gode råd i boken min.

Stay Connected

More Updates

urte juice

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice.
Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Helsebringende ingefær juiceshot

Ingefær er en fantastisk rot som dyrkes i Kina, India og flere afrikanske land hvor den har vært brukt i mange tusen år i. Det er den kraftige underjordiske stengelknollen som er spiselig, og den spesielle fasongen kommer av flere bladskudd og utvekster under vekstperioden.

Asparges og olivenolje

OLIVENOLJE- NATURENS FLYTENDE GULL

Olivenolje er oljen som presses av frukten oliven, som igjen vokser på trær i sydlige breddegrader. Oljen består av 77 % en-umettet fett, 9 % fler-umettet fett og 14 % mettet fett. Den inneholder også omega-3-fettsyrer.
Italia er en av verdens største produsenter og eksportører av nettopp denne oljen. Den supersunne, verdensberømte oljen er en av grunnpilarene i middelhavskostholdet, og spesielt i det italienske kostholdet. Det sies at hver italiener bruker ca. 13 liter olivenolje i året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.