Blogg

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

Hjerte og kar – Happy heart juice

Denne juicen  er fra debut boken min Juicy! HER og kan nytes når som helst og er spesielt gunstig for blodet og hjerte- og karsystemet. ”Happy heart juice” hjelper deg å få et sunt hjerte i en sunn kropp, som igjen gjør at du kan leve lenge og gi masse kjærlighet til dine nærmeste.

 

  • 2 epler
  • 1/3 bit sitron
  • 1 liten fersk rødbete
  • 2 buketter med brokkoli
  • 3 cm. fersk ingefær

 

Godsaker i juicen: Ferske rødbeter motvirker harde og tette blodårer, virker rensende på leveren og hjelper mot lave jernlagre, i tillegg til å inneholde kalium som er viktig for reguleringen av blodtrykket. Denne juicen inneholder også pektin(fiber), vitamin C og B, folinsyre, krom, magnesium, silisium, kalsium, fosfor, og betakaroten. Sitronen er med på å gi en god smak samtidig som den virker rensende og nøytraliserer ugunstig bakterier i kroppen.

 

Happy Heart rødbete juice fra boken min Juicy!
gourmand
Boken min Juicy! fikk sølv plassering i verdens største kokebok konkurranse.
juicy bok
Du finner flere slike oppskrifter og masse gode råd i boken min.

Stay Connected

More Updates

byggryn salat

Bygg-gryn salat med asparges, eple og mandler

Visste du at bygg-gryn er Norges eldste kornsort? Den er i tillegg supersunn med masse fiber og kolesterol senkende beta-glukaner, bærekraftig og rimelig!

Den er også så smakfull og kan erstatte både ris og pasta samt spises varm eller kald. Skikkelig norsk supermat altså!

I dag har jeg en smakfull og enkel oppskrift til deg med bygg-gryn med nydelig grønnsaker og valgfri ost. Se etter norsk der du kan fordi vi er så gode på akkurat dette med oster!

10 tips til sunnere matlaging og vaner for nyåret

Nytt år og nye muligheter! Jeg elsker å lage mat som smaker godt samtidig som det gjør både kroppen og hode mitt godt.Her får du tips og en påminnelse om hva det kan være lurt å ha fokus på for å lage mat som smaker godt samtidig som det gir deg gode matlagingsvaner og dermed helse i 2024.

urte juice

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice.
Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.