Blogg

Caprese salat med buffalo mozzerella

Tomat og basilikum er ingredienser som går som hånd i hanske. I tillegg til å være en fantastisk smakskombinasjon, er det også en supersunn helsekombinasjon, og sammen med en ekte balsmico og extra virgin olivenolje får du en enkel, sunn og nydelig smaksopplevelse til både hverdag og fest.

Caprese salat er en Italiensk klassiker og husk at her må du bruke en buffalo mozzerella som er laget med bøffel melk fra sør i Italia hvor dette er en spesialitet. Dette får du tak i de fleste dagligvare butikker. Buffalo mozzerella har en helt annen konsistens, smak og bedre næringsinnhold enn ku-melk mozzerella og må oppleves.

  • 1 buffalo mozzerella (kommer i 150-200 gram “kul”)
  • 1 tomat eller en håndfull cherry tomater
  • fersk basilikum
  • Flaksalt (havsalt)
  • Extra virgin olivenolje 
  • Nykvernet pepper
  • En ekte balsamico 

 

Slik gjør du: Tørk buffalo mozzerellaen godt og skjær i biter eller skiver. Tilsett tomater som du skiver eller skjærer etter ønsker. Tilsett frisk basilikum. Kvern over pepper, litt havsalt, olivenolje og balsamico like før servering.

Nyt!

caprese salat med balsamico

Stay Connected

More Updates

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

urte juice

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice.
Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Helsebringende ingefær juiceshot

Ingefær er en fantastisk rot som dyrkes i Kina, India og flere afrikanske land hvor den har vært brukt i mange tusen år i. Det er den kraftige underjordiske stengelknollen som er spiselig, og den spesielle fasongen kommer av flere bladskudd og utvekster under vekstperioden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.