Blogg

Kremet eggerøre

Denne eggerøren tørr jeg å påstå er en av verdens beste! Hemmeligheten bak min eggerøre er å lage den på svak varme, røre konstant og bruke mer tid for å få den perfekt kremet.

Denne eggerøren tørr jeg å påstå er en av verdens beste! Har du trøffelolje eller til og med ekte trøffel, bør det testes da egg og trøffel er en klassisk kombinasjon av en grunn.

Hemmeligheten bak min eggerøre er å lage den på svak varme, røre konstant og bruke mer tid for å få den perfekt kremet.

Jeg lover den er verdt det! Egg er en veldig god næringskilde og er rik på proteiner som både metter godt og holder blodsukkeret stabilt.

  • 4 økologiske egg
  • 2 ts. trøffelolje (kan sløyfes)
  • 1 ts økologisk smør (prøv Røros smør) Kan sløyfes, men til festmåltider tilsetter jeg litt smør.
  • Salt
  • Pepper
  • Eventuelt frisk gressløk

 

Slik gjør du:

Pisk sammen eggene med litt salt, pepper, eventuelt gressløk og eventuelt 1 ts. trøffelolje.

Stek på svak varme ( går steke-toppen din for eks til 10, lager du eggerøren på ca. 6.) Rør hele tiden med en silikon-spatel eller lignende.

Like før den er ferdig ( kan ta opp ti 10 min.) når eggene har koagulert men er myke og kremet, ( se mitt bilde) tilsetter du en ts. smør og 1 ts. trøffelolje og vender inn.

kremet eggerøre md trøffel
kremet eggerøre md trøffel

Stay Connected

More Updates

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

urte juice

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice.
Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Helsebringende ingefær juiceshot

Ingefær er en fantastisk rot som dyrkes i Kina, India og flere afrikanske land hvor den har vært brukt i mange tusen år i. Det er den kraftige underjordiske stengelknollen som er spiselig, og den spesielle fasongen kommer av flere bladskudd og utvekster under vekstperioden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.