Blogg

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice. Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Agurk virker kjølende,basedannende og gir kroppen påfyll av viktige elektrolytter. Har du en slowjuicer vil den enkeltjuice urter og lignede bladgrønnsaker.

Å juice friske urter er også en vedlig fin måte å bruke de opp på da de ofte kan bli stående u-brukt på kjøkkenbenken…

 

  • 100 gr. agurk (ca. 1/2) 
  • 10-15 basilikum blader 
  • 10-15 mynte blader 
  • 30 gr. lime (ca. 1/3) 
  • 10 gr. ingefær 
  • 2 epler av en semi-søt type. 

 

Slik gjør du: Vask råvarene. Ingenting må skrelles og kun juice i vei! Denne oppskriften gir ca 3, 5 dl.juice hvis juicet i en Kuvings whole slowjuicer HER

urte juice
urter smaker godt & er helsebringende.
c9640 slowjuicer
En slowjuicer gir best resultat og mest juice. Les mer her
grønnkål juice
En slowjuicer juicer også baldgrønnsaker godt.

Stay Connected

More Updates

byggryn salat

Bygg-gryn salat med asparges, eple og mandler

Visste du at bygg-gryn er Norges eldste kornsort? Den er i tillegg supersunn med masse fiber og kolesterol senkende beta-glukaner, bærekraftig og rimelig!

Den er også så smakfull og kan erstatte både ris og pasta samt spises varm eller kald. Skikkelig norsk supermat altså!

I dag har jeg en smakfull og enkel oppskrift til deg med bygg-gryn med nydelig grønnsaker og valgfri ost. Se etter norsk der du kan fordi vi er så gode på akkurat dette med oster!

10 tips til sunnere matlaging og vaner for nyåret

Nytt år og nye muligheter! Jeg elsker å lage mat som smaker godt samtidig som det gjør både kroppen og hode mitt godt.Her får du tips og en påminnelse om hva det kan være lurt å ha fokus på for å lage mat som smaker godt samtidig som det gir deg gode matlagingsvaner og dermed helse i 2024.

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.