Blogg

Forfriskende urte-juice!

Denne grønne juicen er super fresh og kombinasjonen av agurk, mynte og basilikum gjørdenne til en vinner og min favoritt juice. Urter virker antibakterielle og er en god kilde til antioksidanter.

Agurk virker kjølende,basedannende og gir kroppen påfyll av viktige elektrolytter. Har du en slowjuicer vil den enkeltjuice urter og lignede bladgrønnsaker.

Å juice friske urter er også en vedlig fin måte å bruke de opp på da de ofte kan bli stående u-brukt på kjøkkenbenken…

 

  • 100 gr. agurk (ca. 1/2) 
  • 10-15 basilikum blader 
  • 10-15 mynte blader 
  • 30 gr. lime (ca. 1/3) 
  • 10 gr. ingefær 
  • 2 epler av en semi-søt type. 

 

Slik gjør du: Vask råvarene. Ingenting må skrelles og kun juice i vei! Denne oppskriften gir ca 3, 5 dl.juice hvis juicet i en Kuvings whole slowjuicer HER

urte juice
urter smaker godt & er helsebringende.
c9640 slowjuicer
En slowjuicer gir best resultat og mest juice. Les mer her
grønnkål juice
En slowjuicer juicer også baldgrønnsaker godt.

Stay Connected

More Updates

Blodtrykk senkende rødbete juice

Visste du at fersk rødbete juice kan være med på å senke blodtrykket ditt på naturligvis uten bivirkninger? Grunnet innholdet av naturlige nitritter utvider juicen blodårene noe som gjør at blodet flyter lettere. Det øker også kroppens oksygenopptak.

Helsebringende ingefær juiceshot

Ingefær er en fantastisk rot som dyrkes i Kina, India og flere afrikanske land hvor den har vært brukt i mange tusen år i. Det er den kraftige underjordiske stengelknollen som er spiselig, og den spesielle fasongen kommer av flere bladskudd og utvekster under vekstperioden.

Asparges og olivenolje

OLIVENOLJE- NATURENS FLYTENDE GULL

Olivenolje er oljen som presses av frukten oliven, som igjen vokser på trær i sydlige breddegrader. Oljen består av 77 % en-umettet fett, 9 % fler-umettet fett og 14 % mettet fett. Den inneholder også omega-3-fettsyrer.
Italia er en av verdens største produsenter og eksportører av nettopp denne oljen. Den supersunne, verdensberømte oljen er en av grunnpilarene i middelhavskostholdet, og spesielt i det italienske kostholdet. Det sies at hver italiener bruker ca. 13 liter olivenolje i året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

juice detox carina

Takk for at du har meldt deg på! Husk å sjekk innboksen din. Har du ikke fått e-post fra meg sjekk spam/søppelkassen din.