GRATIS FRAKT OVER 499 KR - RASK LEVERING - PERSONLIG SERVICE

Sunn og god gresskarsuppe

gresskarsuppe

Gresskar kan brukes til så mye mer enn Halloween pynt. Har du testet å lage juice av den som du kan lese mer om her eller en enkel, sunn og smakfull gresskarsuppe til middag?

Gresskar smaker fantastisk godt- litt søtt og med et hint av krydder og kanel. Alt som er synonymt med denne årstiden (høsten). Grønnsaken er også utrolig rik på både fiber og antioksidanter og er perfekt å innta i disse forkjølelses tider for å holde deg frisk.

Spicy, varmende gresskarsuppe på 1- 2- 3!

Dette trenger du…

  • Stavmikser, blender eller en food prosessor
  • 1 stk. liten/medium gresskar av valgfri type
  • 1 gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 dl vann
  • 1 ss. økologisk fond eller feks.  Manna økologisk pulverbuljong (kjøpes på Helsekostbutikker og er fri for MSG og trans-fett)
  • Frisk timian

Slik gjør du: Del gresskaren i to og skarp ut innmaten. Skrell gresskaren med en potetskreller og skjær opp i terninger. Skrell løk og hvitløk og grovhakk. Surr løken i en gryte i litt olivenolje eller kokosolje til den er myk. Tilsett hvitløk og stek i et par minutter før du tilsetter gresskar, vann og buljong/fond. La alt småkoke til gresskaren er mør. Ca. 10 minutter. Tilsett så en god håndfull frisk timian. Bruk stavmikser, blender eller food prosessor og bland til helt glatt. Smak til med salt og pepper.