GRATIS FRAKT OVER 499 KR - RASK LEVERING - PERSONLIG SERVICE

Kokosjordbær med sjokolade

jordbær

Det er flere hverdager enn det er helgedager så det er viktig å nyte dem også og ikke kun leve for helgen;). Det er lov å kose seg litt selv om det ikke er lørdag, men hva du koser deg med er veldig viktig.

Den norske jordbær sesongen går mot slutten, men det er fortsatt bær å få tak i og du bør prøve mine sjokolade og kokos dyppet jordbær så fort du kan. Jordær er rike på fiber, antioksidanter og vitamin C, og når du dypper bæret i en min. 70 % mørk sjokolade av høy kvalitet sammen med fiberrik reven kokos får du både en smakfull og sunn opplevelse.

Kakao er noe av det mest antioksidantrike vi kan kan spise og kokos er rik på sunt fett, mineraler og fiber. Husk å kjøp økologisk!

Heavenlig Strawberry Drops

  • Ferske jordbær
  • Min. 70 % mør sjokolade av høy kvalitet
  • Økologisk reven kokos

Slik gjør du: Del sjokoladen i biter og smelt over vannbad til helt flytende. Fordel sjokoladen i en bolle, og reven kokos i en annen. Rens jordbær og legg klar til dypping. Dyp et og et jordbær først i sjokolade og så i kokosmassen. Legg jordbærene forsiktig på et brett dekket med bakepapir. Legg kjølig i min. 1 time før servering. Nyt!

Smakfullt, lekkert og sunt!