GRATIS FRAKT OVER 499 KR - RASK LEVERING - PERSONLIG SERVICE

Salt som skader og salt som leger…

All salt er ikke skadelig for kroppen og helsen din- tvert i mot! Men hvilken type salt du velger å bruke daglige utgjør en stor forskjell i din helsetilstand. Høyt inntak av salt (mer enn 6 gram) øker sjansen for høyt blodtrykk og dermed hjerte- og karlidelser. Høyt saltinntak skaper også en ubalanse i kroppen generelt sett og kan gjøre oss oppblåste og full av væskeansamlinger.

Men Himalaya salt, som er lekkert rosa, er faktisk helsebringende! Kommersielt, raffinert salt er unaturlig salt som er ribbet for all næring og er i tillegg kloret. Himalaya salt er over 250 millioner år gammelt og fri for toksiner og forurensning da den utvinnes fra Himalayafjellene i Tibet hvor kilden ligger godt skjermet. Den smaker også så mye bedre enn vanlig salt!

Vi trenger salt…

Salt er livsnødvendig og kroppen vår består av natrium som styrer eleketrolyttbalansen i kroppens celler. Mangler fører til ubalanser og i verste fall død. Personer som trener mye eller oppholder seg i et varmt klima trenger mer salt enn en person som ikke gjør det.

Himalaya salt består av 84 av kroppens egne elemeneter og hjelper med:

 1. Regulering av væskebalansen
 2. Riktig PH verdi i kroppen, spesielt bra for hjernecellene
 3. Regulerer blodsukkeret
 4. Styrer elektrolyttbalansen i cellene
 5. Hjelper på absorbsjonen av næringsstoffer i tarmen
 6. Styrker lungene
 7. Holde bihulene friske
 8. Forebygger muskelkramper
 9. Styrker skjelettet
 10. Regulerer søvnmønstret
 11. Bra for hjerte- og kar
 12. Sammen med vann regulerer det blodtrykket

Kjøpes på helsekosten og fins i både grov og finmalt. Kast all raffinert salt den helgen og lær deg å bruke Himalaya salt i all matlaging!

God helg!

Finmalt Himalya salt
Himla bra salt!