GRATIS FRAKT OVER 499 KR - RASK LEVERING - PERSONLIG SERVICE

Min historie

Fra jeg var rundt 8-9 år begynte jeg å legge på meg kraftig og slet med en del helseplager som kronisk ørebetennelse, urinveisinfeksjon, heshet og slim i luftveiene samt astma. Jeg var også ofte sliten og humørsyk.

Som tenåring utviklet dette seg og gav uttrykk i form av alvorlig akne, depresjoner, dårlig selvtillit og et anstrengt forhold til egen kropp og utsendende.

En ettermiddag hadde jeg bestilt en hudpleie time for å prøve å forbedre aknen min. Klinikken lå i 2. etasje og jeg måtte gå opp noen trapper. Da jeg ankom resepsjonen var jeg så andpusten at jeg følte et behov for å unnskylde meg til resepsjonisten. Jeg sa at jeg var forkjølet. Så flau var jeg over min elendige helse og kondisjon. Jeg var 22 år og allerede i totalt forfall. Noe måtte skje.

Den ettermiddagen ble et vendepunkt for meg og siden da har jeg jobbet med å endre min egen livsstil og studere viktigheten av kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. Gradvis har jeg blitt en bedre, friskere, og psykisk og fysisk sterkere versjon av meg selv. Denne prosessen har hjulpet meg å bygge opp selvtilliten min. Jeg spiller nå på lag med kroppen min, og kroppen min på lag med meg.

carina hultin dahlmann
carina hultin dahlmann
carina hultin dahlmann
carina hultin dahlmann

Det er denne kunnskapen og inspirasjonen jeg ønsker å bringe videre til deg. Jeg har allerede gått veien, og fortsetter å gå den hver dag for å kunne hjelp deg til en sunnere og friskere utgave av deg selv.

Målet er å gi deg verktøyene, kunnskapen og motivasjonen slik at du kan skape deg en hverdag med økt energi, aktivitet, livs- og matglede samt en økt bevissthet omkring viktigheten av riktige mat og drikke.

Debut boken min Juicy! ble utgitt i 2013 og jeg har siden utgitt fire bøker til om juicing, sunn mat og en naturlig sunn livsstil. Les mer og bestill bøkene mine her

Jeg er utdannet kostholdsveileder, personlig trener, plantebasert kokk, olivenolje sommelier, juice terapeut, og om en stund, en av verdens første fagteknikere i bærekraftig matopplevelser.

Velkommen inn i mitt sunne, friske og glade univers! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg.

Carina

Trenger du hjelp med ditt kosthold?

SOSIALE MEDIER

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få tips, inspirasjon og tilbud!