GRATIS FRAKT OVER 499 KR - RASK LEVERING - PERSONLIG SERVICE

Lun hjertesalat med olivenolje, pinjekjerner og feta ost

pannestekt hjertesalt med feta ost

Lun hjertesalat med olivenolje, feta ost og pinjekjerner

Visste du at du kan pannesteke hjertesalat? Denne retten er veldig enkel, sunn og er en av oppskriftene som vi bruker under min Vinter omstart juice detox. I dag deler jeg både oppskrift og video med deg her på bloggen min.

Pass på at du bruker ekte feta ost laget på geit/sauemelk og ikke ku-melk. Det er også viktig at du bruker en extra virgin olivenolje av høy kvalitet. Du kan lese mer om mine prisvinnende olivenoljer her

Slik gjør du:

1.Riv av det ytterste bladet på hjertesalaten hvis den ikke ser fresh ut. Del hjertesalaten i to, men behold roten slik at den holder sammen.

2. Gni den inn med extra virign olivenolje og stek den i pannen til den er mør. Påse at den ikke brenner! Anrett på en tallerken.

3.Dryss med litt havsalt, feta ost, pinjekjerner og gjerne min chili olivenolje:)

Se hvordan jeg lager salaten her + mange gode tips!