PERSONLIG KOSTHOLDSVEILEDNING

Får jeg lov til å bli din personlige helse- og livsstils coach?

Du er ikke alene om å synes det er vanskelig å gjøre varige livsstilsendringer. Jeg skal være ærlig- det er ikke gjort over natten, men det er heller ingenting som virkelig er verdt å oppnå.

Det å bli bedre eller frisk fra kroniske smerter og/eller sykdom, samt å gå ned i vekt er som å løpe en maraton og ikke en 60 meter sprint. Det må planlegges og settes små del-mål for å oppnå hovedmålet. Men jeg lover deg at veien til målet er minst like givende, hvis ikke mer!

Jeg har selv slitt med mange kroniske tilstander som ingen leger har kunnet hjulpet meg med og dermed er jeg også blitt tvunget til å finne både årsakene og løsningene selv (les mer om min personlige historie her) og jeg har over 15 års personlig erfaring med å jobbe å bli frisk, balansert i vekten og trygg på meg selv og min egen kropp.

Denne kunnskapen har jeg også jobbet med å videreformidle til andre i minst like lang tid gjennom personlig veiledning, bøker, kurs og foredrag.

Jeg jobber helhetlig og ser alltid på det store bildet og områdene vi fokuserer på er:

Jeg har lyst til å tilby deg å jobbe en-til-en da jeg vet at resultatene som da oppnås er fantastiske. Måten vi gjør dette på er på digitalt vis slik at vi kan jobbe sammen uansett hvor i landet du bor. Jeg håper at du lar meg være med deg på veien til varig, økt livskvalitet og gode vaner.

Slik funker det:

Timene våre vil skje via videokommunikasjon ved å enten bruke PC, mobiltelefon eller nettbrett. Ikke vær redd for teknologidelen. Sammen finner vi løsningen som passer deg best.

Jeg foretrekker å bruke Teams, men vi kan bruke Zoom, Google Meet, Whatsapp og til og med videochat funksjonen på Instagram til konsultasjonene våre! Vi gjør det som du ønsker. Det eneste du må ha er internettlinje og videofunksjon.

Du vil få min personlig hjelp hvor det kun er fokus på deg og dine behov knyttet til kropp, helse, livsstil, trening, mat og kosthold. Det DU trenger, er det vi fokuserer på gjennom:

Flere detaljer tar vi på mail om du er interessert i å jobbe med meg. Du kan kontakte meg på carina@juicydrops.no for mer info.

Pris 4990,-

Konsultasjoner gjennomføres mellom kl. 09 og 1600 på hverdager. Timer etter dette tidspunktet kan gjennomføres etter avtale, og mot tillegg på kr 400.

 Avbestilling/endringer av timer må skje senest 24 timer før avtalt time. Dette gjelder også ved sykdom.

Konsultasjon må være betalt innen avtalt time gjennomføres.

carina hultin dahlmann

SOSIALE MEDIER

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få tips, inspirasjon og tilbud!