Bli med på min vår omstart juice detox 10-16 mai!

10- 16 mai kjører jeg i gang en ny runde av min populære juice detox. Denne gangen blir det en vår omstart.

Bli med!

Våren er her og det er på tide å vår-rengjøre kroppen også!

Dermed setter jeg i gang en ny felles runde av min populære juice detox hvor vi bruker programmet mitt fra boken min Juice Detox- 3 kilo på 7 dager som utgangspunkt  med nøye sammensatte juicer og nydelige grønnsakssupper! 

Denne gangen vil jeg ha fokus på deg og din kropps behov nå som det er vår og hjelpe deg i gang med gode vaner og rutiner etter en lang vinter. 

Dato er 10-16 mai.

Jeg lover deg en ny og sunnere hverdag med en friskere og lettere kropp, mindre oppblåsthet og smerter, en slankere kropp, økt energi og en klarere tankegang når du følger programmet mitt fra Juice Detox boken min og får min personlige hjelp og oppfølgning:)

Jeg vil følge deg før, under og etter endt juice detox helt gratis via e-mail og i vår lukket gruppe på Carinas Møteplass. 

Tips! Er du usikker på om dette er noe for deg, eller om du klarer å fullføre programmet? Ikke vær redd, det er akkurat det jeg skal hjelpe deg med!

Meld deg på uansett da det er helt uforpliktende og du vil få tips, triks og inspirasjon som du kan ta med deg i hverdagen:)

Jeg gleder meg veldig til å følge deg og bli bedre kjent!

Meld deg på under og følg med på innboksen din for instrukser for veien videre:)

Det er gratis å være med, men du må ha Juice Detox boken min med grunnprogrammet. Når du melder deg på vil du få oppdateringer, nye oppskrifter og veiledning av meg.

MELD DEG PÅ HER

Jeg gleder meg veldig til å følge deg, bli bedre kjent og ikke minst ta deg med inn i juicingens verden og hjelpe deg på veien mot en sunnere og friskere deg😊

Klem Carina