Mitt navn er Carina Hultin Dahlmann og jeg er takknemlig for at du har tatt turen innom bloggen min!

Her vil du finne tips og råd om juicing og et generelt sunt kosthold samt en sunn livsstil for kropp, sinn og sjel. Målet mitt er å inspirere og informere deg om hvordan du kan endre din livsstil gjennom å bli det jeg kaller «en juicer».

Fra rundt 12 års alderen og frem til jeg var 22 år har jeg slitt med overvekt, kraftig akne og varierende helse. Alt dette påvirket selvfølgelig også selvtilliten min og som tenåring var jeg utrolig usikker på meg selv. En dag fikk jeg nok og jeg var utrolig lei av å føle meg fanget i min egen kropp. Jeg bestemte meg for å ta tak i mitt eget kosthold. Jeg lærte meg masse om ernæring og begynte å trene. Resultat ble en 15 kilo lettere kropp, en sterkere og sunnere kropp, og en utdannelse! I løpet av denne prosessen har jeg også fått en økt selvfølelse og indre styrke som smitter over på andre områder i livet mitt.

Både personlig er profesjonell erfaring har gitt meg et godt utgangspunkt for å hjelpe andre mennesker med å endre sin egen livsstil til det bedre. Jeg er utdannet personlig trener, ernæringsrådgiver og også Norges første juiceterapeut. For 5 år siden startet jeg min misjon om å juice Norge og gjennom bøkene mine Juicy! og Superjuicy! er juice revolusjonen min godt i gang!

Jeg anbefaler deg å ta en tur innom nettsiden min www.juicydrops.no for mer informasjon og detox appen min og ikke minst juicepresser, kjøkkenmaskiner og mine favoritt kosttilskudd.

Happy juicing!

Carina

WITT-JUICEBOG-AUG-16-004

0 kommentarer

 1. utrolig at du kan hatt problemer med uren hud og akner, du som er så fin nå;o) godt jobbet!

 2. Hej,

  Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på «Matbloggtoppen».

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no – http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Senka
  senka@alleoppskrifter.no

   1. Hei! Hvor mange år er utdannelsen for å bli juiceterapeut? Får man støtte fra lånekassen til studiet?

 3. hei! jeg slanker meg og teller og registrerer kalorier.. Hvordan registrerer jeg kalorier etter å ha brukt grønnsaker og frukt i juice sentrifuge?? På forhånd takk =)

 4. Flott, inspirerende tema. Hvilken juicepresse vil du anbefale? (Dersom man skal kjøpe seg en ny..) Hilsen Grethe

 5. Hei! Jeg ble supertent på boken din. Veldig bra! Løp og ljøpte en juicy maskin, trodde jeg, … men så oppdaget jeg at det var en skikkelig blender. Det er en RAW PRO X1500. Den har 30 000 omdreininger i minuttet, 2 HK, og 1500 W.
  Den knuser jo «alt»… men holder det? Bør jeg likevel kjøpe en Juicymaskin? Håper du kan svare meg på dette. Tusen takk!

  Vennlig hilsen KAri HEitmann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *